Όροι και Προϋποθέσεις

Αυτός ο ιστότοπος ελέγχεται από τη Sicuro Health. Παρέχουμε στο χρήστη όλες τις πληροφορίες, τα εργαλεία και τις υπηρεσίες αυτού του ιστότοπου, με την επιφύλαξη αποδοχής των όρων, προϋποθέσεων, πολιτικών και ειδοποιήσεων που αναφέρονται εδώ.

Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας ή / και αγοράζοντας κάτι από εμάς, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με τους "Όρους και τις Προϋποθέσεις" που αναφέρονται εδώ. Αυτά ισχύουν για όλους τους χρήστες του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών που είναι προγράμματα περιήγησης, προμηθευτές, πελάτες, έμποροι ή / και συνεισφέροντες του περιεχομένου.

Σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε προσεκτικά όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν από την πρόσβαση ή τη χρήση του ιστότοπου μας. Διατηρούμε το δικαίωμα ενημέρωσης, τροποποίησης ή αντικατάστασης οποιουδήποτε μέρους των "Όρων και Προϋποθέσεων" δημοσιεύοντας ενημερώσεις ή / και αλλαγές στον ιστότοπό μας. Η χρήση και η πρόσβαση στον ιστότοπο μετά τη δημοσίευση οποιασδήποτε αλλαγής αποτελεί αποδοχή αυτών των αλλαγών.

 • Οι «Όροι και Προϋποθέσεις» βασίζονται στη ρουμανική νομοθεσία.

 1. Δεν επιτρέπεται η χρήση των προϊόντων, των πληροφοριών ή του περιεχομένου μας στον ιστότοπο για παράνομους ή μη εξουσιοδοτημένους σκοπούς.

 2. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε τις υπηρεσίες οποιουδήποτε, για οποιονδήποτε λόγο, ανά πάσα στιγμή.

 3. Συμφωνείτε με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών πιστωτικής κάρτας (τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας είναι πάντα κρυπτογραφημένα κατά τη μεταφορά στα δίκτυα.

 4. Συμφωνείτε να μην αναπαραγάγετε, αντιγράψετε, πουλήσετε, μεταπωλήσετε ή εκμεταλλευτείτε τυχόν υπάρχουσες πληροφορίες ή προϊόντα στον Ιστότοπο χωρίς τη γραπτή άδειά μας.

 5. εν είμαστε υπεύθυνοι εάν οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι εσφαλμένες, πλήρεις ή επίκαιρες.

 6. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ενημερώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία στον ιστότοπό μας. Έτσι, συμφωνείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να παρακολουθείτε τις αλλαγές.

 7. Οι τιμές για τα προϊόντα μας υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Όλες οι περιγραφές προϊόντων ή οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση κατά την κρίση μας.

 8. Διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε την εμπορία οποιουδήποτε προϊόντος ανά πάσα στιγμή.

 9. Δεν εγγυόμαστε ότι τα προϊόντα, οι υπηρεσίες, οι πληροφορίες ή άλλα υλικά που αγοράστηκαν θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας.

 10. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε οποιαδήποτε παραγγελία, να περιορίσουμε ή να ακυρώσουμε τις ποσότητες που αγοράστηκαν από ορισμένα άτομα. Αυτοί οι περιορισμοί μπορεί να περιλαμβάνουν παραγγελίες που πραγματοποιούνται από ή κάτω από τον ίδιο λογαριασμό πελάτη, πιστωτική κάρτα ή / και παραγγελίες που χρησιμοποιούν την ίδια διεύθυνση χρέωσης ή / και αποστολής.

 11. Συμφωνείτε να παρέχετε επίκαιρες, πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες αγοράς και λογαριασμού για όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 12. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης μέσα στα κουτιά, ακολουθήστε τα βήματα και ενεργήστε ανάλογα..

 13. Λάβετε υπόψη ότι όλες οι πωλήσεις είναι τελικές και τα προϊόντα μας δεν έχουν εγγύηση επιστροφής.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.