Πολιτική απορρήτου

 1. Συμφωνείτε ότι όταν αγοράζετε κάτι από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ως μέρος της διαδικασίας αγοράς και πώλησης, συλλέγουμε τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε, όπως το όνομα, τη διεύθυνση και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

 2. Συμφωνείτε να λαμβάνουμε αυτόματα τη διεύθυνση πρωτοκόλλου IP του υπολογιστή σας για να μας παρέχετε πληροφορίες που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σας σύστημα.

 3. Συμφωνείτε να λαμβάνετε μέσω της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης ειδοποιήσεις σχετικά με το κατάστημά μας, τα νέα προϊόντα και άλλες ενημερώσεις.

 4. Συμφωνείτε να μας παρέχετε προσωπικά στοιχεία μετά την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής. Εάν ζητήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για δευτερεύοντα λόγο, όπως το μάρκετινγκ, θα ζητήσουμε άμεσα τη ρητή συγκατάθεσή σας ή θα σας προσφέρουμε την ευκαιρία να πείτε όχι.

 5. Διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία εάν απαιτείται από το νόμο ή εάν παραβιάζετε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις μας.

 6. Όσον αφορά τις πληρωμές, τα δεδομένα συναλλαγής αποθηκεύονται για όσο διάστημα απαιτείται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής αγοράς. Μετά την ολοκλήρωση, οι πληροφορίες συναλλαγής αγοράς διαγράφονται.

 7. Ωστόσο, ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών τρίτων, όπως πύλες πληρωμών και άλλοι επεξεργαστές συναλλαγών πληρωμής, έχουν τη δική τους πολιτική απορρήτου σχετικά με τις πληροφορίες που πρέπει να παρέχουμε για συναλλαγές που σχετίζονται με την απόκτηση. . Για αυτούς τους παρόχους, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τις πολιτικές απορρήτου τους, ώστε να καταλάβετε πώς θα χειρίζονται τα προσωπικά σας στοιχεία από αυτούς τους παρόχους.

 8. Για την προστασία των προσωπικών σας στοιχείων, λαμβάνουμε προφυλάξεις και ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα τοποθετηθεί σωστά, δεν θα χρησιμοποιηθεί σωστά, δεν θα έχει πρόσβαση, αποκαλύπτεται, τροποποιηθεί ή καταστραφεί. Εάν μας παρέχετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας τεχνολογία ασφαλούς επιπέδου υποδοχής (SSL) και αποθηκεύονται με κρυπτογράφηση AES-256. Αν και καμία μέθοδος μετάδοσης Διαδικτύου ή ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής, συμμορφωνόμαστε με όλες τις απαιτήσεις PCI-DSS και εφαρμόζουμε γενικά αποδεκτά πρόσθετα πρότυπα.

 9. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αναλαμβάνετε την ευθύνη ότι είστε τουλάχιστον της νόμιμης ηλικίας και ότι μας έχετε παρέχει τη συγκατάθεσή σας για οποιοδήποτε από τα ανήλικα τέκνα σας να χρησιμοποιήσει αυτόν τον ιστότοπο.

 10. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτήν την πολιτική απορρήτου ανά πάσα στιγμή, επομένως σας συμβουλεύουμε να το συμβουλεύεστε συχνά. Οι αλλαγές και οι διευκρινίσεις θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μετά τη δημοσίευσή τους στον ιστότοπο.

 11. Για περισσότερες πληροφορίες, παράπονα, αλλαγές κ.λπ. επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση[email protected]

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ!

Εάν πάσχετε από μια συγκεκριμένη ιατρική πάθηση ή λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης ή πριν από τη χρήση των προϊόντων μας. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Τα φυτικά προϊόντα και τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να αντικαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή.

Εάν είστε ανήλικος και κάτω των 18 ετών, απαιτείται γονική άδεια για αγορά και χρήση αυτών των προϊόντων.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.